Kazandı Albay'dan NBA Kuponu Kazanırsa 5 Kişiye 40₺ Papara 🎁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Headhunter54

New member
Puan 0
Çözümler 0

odessa38

New member
CimBom
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

odessa38

New member
CimBom
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

erosss

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Tutmayin kucuk enisteyii

bekir1991

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Liste belli 4 tane adam var 10 mesaji doldurdu yatalim ozaman
Abi sen niye her seye sorun çıkartıyorsun her basket skorunu yazmak takipmi oluyor ben arada yapılan yorumları okumak cevap yazmak sohbet etmekse istiyorum bir mesaj yazasıta 3 sayfa mesaj oluyor. Gecenin yarısı adamlar oturupburda mesaj sayıyor 1 periyotta 8 sayfa mesaj olduyazık ginah

odessa38

New member
CimBom
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Abi sen niye her seye sorun çıkartıyorsun her basket skorunu yazmak takipmi oluyor ben arada yapılan yorumları okumak cevap yazmak sohbet etmekse istiyorum bir mesaj yazasıta 3 sayfa mesaj oluyor. Gecenin yarısı adamlar oturupburda mesaj sayıyor 1 periyotta 8 sayfa mesaj olduyazık ginah
ne dedikde yatalim ozaman dedik kardesim bakip buraya yazilmayacaksa

Aimar

New member
CimBom
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

hayro45

New member
Puan 0
Çözümler 0
anlaştık dost

odessa38

New member
CimBom
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Bu lafin neyinden huylandin kardes

Aimar

New member
CimBom
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
saniye başı yazamam eger saniye başı yazaılcaksa katılmıcam 😀

odessa38

New member
CimBom
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

Aimar

New member
CimBom
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

odessa38

New member
CimBom
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
abi ben yatiyom herkese iyi geceler

odessa38

New member
CimBom
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
kupon gelir insallah

erosss

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Chicago toparlan

bekir1991

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Olu mesajlarını ne olduğunu ne dediğini anlarsın 10 mesaj yazıp çıkalım yatalım şu bu diyorsun dün diyorsun benim 1200 mesajım var şu bu herbaskette skor yazarsan olur tabi varmı adam akıllı bir yorumun mesajın neyse ya alın sizin olsun bir dahada kolay kolay gelmem

Aimar

New member
CimBom
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
hepsi aktif olcak diger ikside baslıyor

Dreamm19

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Atlanta iyi gidiyor

odessa38

New member
CimBom
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Olu mesajlarını ne olduğunu ne dediğini anlarsın 10 mesaj yazıp çıkalım yatalım şu bu diyorsun dün diyorsun benim 1200 mesajım var şu bu herbaskette skor yazarsan olur tabi varmı adam akıllı bir yorumun mesajın neyse ya alın sizin olsun bir dahada kolay kolay gelmem
sen ne herseye yorum yapiyon yat uyu la

Aimar

New member
CimBom
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...