Kazananlara tbr kazancınız bol olsun
Eyvallah kardesim
Ödülüm geldi çok teşekkür ederim2 kişiye odullerı gonderıldı
laaa benle ugrasmaa cakallBu trojen rahatsiz galiba her maca şike sacma sapan yorumlar bu formu iddayı birakmisti ise girmisti bide konu acmis herkesle helallesmisti niye geldi yine bu ya
Eyvallah kardesim
laaa benle ugrasmaa cakallBu trojen rahatsiz galiba her maca şike sacma sapan yorumlar bu formu iddayı birakmisti ise girmisti bide konu acmis herkesle helallesmisti niye geldi yine bu ya
Eyvallah kardesim
It urur kervan yürür bak ben 5-6 aydır roll yapmayı bırakmıstım hood lu forumda bı tane anası babası bellı olmayan birisi vardı onun yuzundenBu trojen rahatsiz galiba her maca şike sacma sapan yorumlar bu formu iddayı birakmisti ise girmisti bide konu acmis herkesle helallesmisti niye geldi yine bu ya
Eyvallah kardesim
Basketse ver oynayakSitenizde varsa tavsiye edeceğim maç
Senı valla herkes bılıyor 😀 butun forumlarda çakallık yapıyorsun etkınlıge son dakıka gelıp katılıyorsun 😀It urur kervan yürür bak ben 5-6 aydır roll yapmayı bırakmıstım hood lu forumda bı tane anası babası bellı olmayan birisi vardı onun yuzunden
Ya bı kac kısının hıc olmazaa sıgara parası cıksın diye roll yapıyoz adamlar sabote edıyolar yapacak bıseu yok heryerde var bunun gibiler ben kendımde oynuyom sıkıntı yok tansııgım 2-3 kısı var wp deb atıyom onlara
Senı valla herkes bılıyor 😀 butun forumlarda çakallık yapıyorsun etkınlıge son dakıka gelıp katılıyorsun 😀It urur kervan yürür bak ben 5-6 aydır roll yapmayı bırakmıstım hood lu forumda bı tane anası babası bellı olmayan birisi vardı onun yuzunden
Ya bı kac kısının hıc olmazaa sıgara parası cıksın diye roll yapıyoz adamlar sabote edıyolar yapacak bıseu yok heryerde var bunun gibiler ben kendımde oynuyom sıkıntı yok tansııgım 2-3 kısı var wp deb atıyom onlara
Kım cakal kım aslan bellı hadı ıkıle son dk gelıyomusıkSenı valla herkes bılıyor 😀 butun forumlarda çakallık yapıyorsun etkınlıge son dakıka gelıp katılıyorsun 😀
Futbol israil kadınlar deplasman evin içinden geçerBasketse ver oynayak
Son dakıka bı kere geldım konuda 10 mesaj sartı vardı sen onu dıyon ayrıca takıldıgın forumlardako nıckını spylede bılelım her forumda baska baska nıckle gırer benım heryerde nıckım aynıSenı valla herkes bılıyor 😀 butun forumlarda çakallık yapıyorsun etkınlıge son dakıka gelıp katılıyorsun 😀
Bol şanslarArkadaşlar gelirse 5 kişiye 50 TL konu açılmıştı ama isterseniz burdqn takip edelim isterseniz konuda ben sadece asusun etkinliği burda var diye konu ayrı açtım