Bende bende 😅😅Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
@Casper001 bu başlık altında talep edenlere kişiye özel alan açalım.. örnek olarak sana oluşturdum
Ayyaşa yapıştır 🤣Örnek olarak Garibo icinde oluşturuyorum
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
@Casper001 bu başlık altında talep edenlere kişiye özel alan açalım.. örnek olarak sana oluşturdum
Beyler başlıkları istediğiniz isim varsa söyleyin öyle yapalım yoksa kafama göre saçmalıyorum😀abi bu kanalın müdavimleri burda mevcut 😀 @ayyas11 @TheKaRa @Garibo @Jesse @TABUTCU ( murat abı bıze göre daha olgundur ) @SergioMartina @Zagor1940
rollerı sohbetlerı herkes kendı malıkanesınde acıp caya corbaya mısafır davet edebılır krallar 😀
Şimdi karanın başlığı açıyordum az daha al artık koynuna karam yazicaktim mmmkBeyler başlıkları istediğiniz isim varsa söyleyin öyle yapalım yoksa kafama göre saçmalıyorum😀
Beyler başlıkları istediğiniz isim varsa söyleyin öyle yapalım yoksa kafama göre saçmalıyorum😀
Şimdi karanın başlığı açıyordum az daha al artık koynuna karam yazicaktim mmmk
Hiç güleceğim yoktu ahahaha
Ayyaşın Mekanı yaptım.. karşim sen isimleri toparla ben öyle duzenlerim en iyisi 🙂bu dürzünün başlığı ayyaşın mekanı olmalı abı kesın 😀 @ayyas11
Our bak tam üstüne bastın 🙂abi sen ahçı adamsın '' KARA'NIN MUTFAĞI '' süper olmazmı ya
Ahçı değil mkkk aşçıabi sen ahçı adamsın '' KARA'NIN MUTFAĞI '' süper olmazmı ya
Ahçı değil mkkk aşçı
Pavyoncunun mekanı olsun🙂abi sen ahçı adamsın '' KARA'NIN MUTFAĞI '' süper olmazmı ya