Kazandı Hatayspor Kazanırsa 50 TL dağıtalım 5 Kişiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazkızı

New member
Karadeniz Fırtınası
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

odessa38

New member
CimBom
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
ya uzatmaya gerek yok abi ya

bekir1991

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

Lazkızı

New member
Karadeniz Fırtınası
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
BEN DİLİNİ KULLANMAYI UNUTUN,SİZ DİLİ YANİ SAYGI DİLİ İLE KONUŞUN RİCA EDİYORUM....GÜN İÇİNDE BU ŞEKİL UFAK UFAK DAĞITIMLARI YAPICAZ....10 TL ALAMADIM DİYE KÜSÜP GİDİCEK OLAN GİDEBİLİR,BİZE ÖYLE İNSANLAR LAZIM DEĞİL....
Biz ona takılmadık ki 10 tl içinde trip atmıyoruz sen 10 tl icin FOrmu ayağa kaldıranlara bak sanki 10 tl hayat kurtaracak

kantom5

New member
Puan 0
Çözümler 0
BEN DİLİNİ KULLANMAYI UNUTUN,SİZ DİLİ YANİ SAYGI DİLİ İLE KONUŞUN RİCA EDİYORUM....GÜN İÇİNDE BU ŞEKİL UFAK UFAK DAĞITIMLARI YAPICAZ....10 TL ALAMADIM DİYE KÜSÜP GİDİCEK OLAN GİDEBİLİR,BİZE ÖYLE İNSANLAR LAZIM DEĞİL....
Usta 10 meselesi degil terbiyesizler var

Lazkızı

New member
Karadeniz Fırtınası
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

bekir1991

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Tesekkürler o ödül avcıları olanlar varya sadece ödüllü kuponda onlara verirsin iyi günler

İZCİ

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Biz ona takılmadık ki 10 tl içinde trip atmıyoruz sen 10 tl icin FOrmu ayağa kaldıranlara bak sanki 10 tl hayat kurtaracak

iŞTE,DÜŞÜNÜN MİSAL TAKSİCİLİK YAPIYORSUNUZ,YOLCU ALDINIZ 2 TANE FARKLI TARTIŞMAYA BAŞLADILAR..O YOLCULARI BİDAHA ALIRMISINIZ....

Lazkızı

New member
Karadeniz Fırtınası
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
@İZCİ beni etkinlikten çıkar alma

bekir1991

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

Elhadji

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Tantana ne demek duzgun konus
O zmn tantana yapma sana mi.kaldi forum admini yöneticisi dururken kendi zaten bi kural koymuş o da yazıyor sana mi düştü onu sorgulamak başkası sonradan geldi demek

Lazkızı

New member
Karadeniz Fırtınası
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
iŞTE,DÜŞÜNÜN MİSAL TAKSİCİLİK YAPIYORSUNUZ,YOLCU ALDINIZ 2 TANE FARKLI TARTIŞMAYA BAŞLADILAR..O YOLCULARI BİDAHA ALIRMISINIZ....
Sen haklısıj çıkar etkinlikten beni arkdasların önünü kesmeyelim

odessa38

New member
CimBom
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
herkes biseyler diyo da kim kime diyo kimse onu bilmiyo

Elhadji

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Ayvaman zaten 3 4 adam var herseye karışan susu biraz lütfen adam TWİTTERDA paylaşmış yeni görüp gelen var sizin gibiler yüzünden gelmiyorum buraya düzelnişdir diye geldin nafile kraldan çok kralcı olmuşsunuz bak forumun eski neşesi yok herseye ters yorum yaptığınız için çoğu kişi gelmiyor farkındamısınuz
Vallahide öyle billahide oyle adam rolden çok 10 liranın peşine düşmüş bide etkinlik sahibi gibi konusuyo

bekir1991

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Başjan renkli küfredenler millete salça olanlar burda neyse kolay gelsin size yemediğim küfür kalmayan adam burda gecen asker diyen adamla birbirlerine küfredenler burda biz suçluyuz neyse kolay gelsin sçze

Lazkızı

New member
Karadeniz Fırtınası
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

bekir1991

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Vallahide öyle billahide oyle adam rolden çok 10 liranın peşine düşmüş bide etkinlik sahibi gibi konusuyo
İncele 1 tane konu açmamıştur sadece ödüllü kuponda dır ama biz laf yedik

İZCİ

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
HER BİRİNİZİ CİDDEN SEVİYOR VE ÖNEMSİYORUM,BAKIN FORUMA ÇOCUĞUM GİBİ GÖRÜP BAKIYORUM...BENİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ...FARKLI DÜŞÜNCELERE SAYGI DUYAN DİNLEMESİNİ BİLEN HER ZAMAN KAZANIR....KURAL BUDUR....

odessa38

New member
CimBom
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

Elhadji

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...