Mucize çok dua ettim takibi bıraktım ❤️ohaaa fb de mı geldı 😀😀 kapatık onu yattı dıye D😀D😀:
kesenene berkeket tskllerrr ıananndık basardık masallahah 😀19.33 de yatırdık 21.33 de çekim vereceğiz herkese tebrikler listeyi yayınlarım kişi başı 50 gibi duruyor
Valla süpersin 4 de 4 şahane oldu19.33 de yatırdık 21.33 de çekim vereceğiz herkese tebrikler listeyi yayınlarım kişi başı 50 gibi duruyor
allahını sveıyııym bn dedımk ayttıık 😀😀Mucize çok dua ettim takibi bıraktım ❤️
kesene bereket19.33 de yatırdık 21.33 de çekim vereceğiz herkese tebrikler listeyi yayınlarım kişi başı 50 gibi duruyor
Üst oynayanlar ne sovmustur 🙂3 dakika varken 28 sayı vardı 😂😂
Etkinliklerde 2 gol demistik 🙁2*1 konya cıklaasseeeii,i
Daha betde bende iki demisdim zaten eklemeyeceklerdiEtkinliklerde 2 gol demistik 🙁
tebrikler19.33 de yatırdık 21.33 de çekim vereceğiz herkese tebrikler listeyi yayınlarım kişi başı 50 gibi duruyor
bnde onwın sahhabet 2 demısııdıdm olabahıs trabzon geldı kralbet 2*1 dmeısıdımEtkinliklerde 2 gol demistik 🙁
Aleykümselam kusura bakma maç heycanina daldık selam veremedim diğer üyeleri bilmiyorum da bayadir fırsatım olmuyor çalışmaya çalışıyoruz üstad 🙂 elimizden geldiğince gelmeye çalışıyoruzMAŞALLAH BU KADAR ÜYE VAR MIYDI FORUMDA? @CruzeKron
TWİTTER TAYFASI ARKADAŞLAR, ETKİNLİKTEN ETKİNLİĞE GELİYORSUNUZ BİR DAHA GELMİYORSUNUZ. ARADA FORUMA UĞRAYIN GELİN 2 MUHABBET EDELİM...
@FORUM365 BOL ŞANS BAŞKANIM LİSTEYE BENİ DAHİL ETME.