O ligde 0-0 giderken bi anda 3-4 gol olabiliyo saçma bi lig 😂😂
Saçma değil, nepal butan makao, moğolistan. bu ligler genelde şirketlere çalışır.Dediğin gibi ilk yarı bakıyorsun gol yok ikinci yarı maç 5.0 bitiyor 🙂 keyfi oynadık elevensports dan izliyorum.Tek saha var hep orada oynuyorlar.şike ile krampon parası çıkıyor adamlarınO ligde 0-0 giderken bi anda 3-4 gol olabiliyo saçma bi lig 😂😂
Hahha iyiymiş 😂 bol şans umarım kazanırsın 🙂Saçma değil, nepal butan makao, moğolistan. bu ligler genelde şirketlere çalışır.Dediğin gibi ilk yarı bakıyorsun gol yok ikinci yarı maç 5.0 bitiyor 🙂 keyfi oynadık elevensports dan izliyorum.Tek saha var hep orada oynuyorlar.şike ile krampon parası çıkıyor adamların
Ahaha o ne öyle ya, ilkte dedim dışarı vurdu bu niye köşeye gitti seviniyo 😂😂@TheBosnjakBu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
25 numara kahveci ahmet kardeşimiz, okeye dönerken çıktı maça ilk yarı 2 golü var bence hatrick yapacak.Ahaha o ne öyle ya, ilkte dedim dışarı vurdu bu niye köşeye gitti seviniyo 😂😂
Şunu izledikten sonra bu lige girmem daha 😂25 numara kahveci ahmet kardeşimiz, okeye dönerken çıktı maça ilk yarı 2 golü var bence hatrick yapacak.
Ciddimisin oha 😂@TheBosnjak Bir gün Moğolistan ligine kaldım son kupon. 50 e 1200 veriyor 4.5 üst dedim.İlk yarı 0.0 dakika 88 hala aynı 90 oldu izliyorum 5 uzatma verdi maç 5.0 bitti 😀
Eski yayını bulamadım bulsam atardım linkini sana.Adamlar ilk 20 dakika çok iyi koşuyor sonra koondisyon 0 kalelerinde 100 kiloluk mandalar oluyordu ulaanbatar deren falan.Ben böyle ekmek çıkan ligleri çok takip ederdim bu sene takip edemiyorum işten güçten.Ciddimisin oha 😂
Maçı açtım kalenin arkasından araba geçti la hahah😂@TheBosnjak bunlar da moğol 2.lig, genelde tırcı tayfa oynuyor
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bol şanslar
2.0 a yattılar şu an 🙂 25 numara 2 pozisyon kaçırdıAslında doğru diyon ekmek bu liglerde , yüklenmeye göre ayar veriyolar rahat rahat. Bi paket sigaraya maç satar bunlar😂