Tamam bilader haklısın sen haklısın 😏Sımdı az sınerjı cok sınerjı hesabına mı gırelım bırader onu mı dıyonuz adamlar twitterda son maca kalındı dıye paylasım yapıldı ozaman o paylasım nedem yapıldı işimiz olmasa gelıtdı ne hakkından bahsediyon ayrıca tas mı tasıdın
Ya boşa muhattap olma bı kural varsa sonuna kadar vararkadaşlar hak diye bir şey yok kural var kurallara uyduğumuz sürece gireriz @İZCİ reis bir şey dermisin
kardesim benden yana sıkıntı yokda bi rajon vardır kendince sende haklı olabilrisin ona lafım yok mesela son maç kalmış diyelim detsek vermek istersin ben kendi adıma destek veriirm ama içim el vermez ayıp olur bastan beri takip edenlere diye katılmam. bu zman kadar öle bişeyde yapamdıgım için yazdım ama haksızısın demiyorum yanlış anlamaarkadaşlar hak diye bir şey yok kural var kurallara uyduğumuz sürece gireriz @İZCİ reis bir şey dermisin
kanka dk 60 dan sonra paylaşıldı en başı ne bunun yanlış anlama twitterda paylaşıldı gördüm geldimkardesim benden yana sıkıntı yokda bi rajon vardır kendince sende haklı olabilrisin ona lafım yok mesela son maç kalmış diyelim detsek vermek istersin ben kendi adıma destek veriirm ama ayıp içim el vermez diye bastan beri takip edenlere katılmam. bu zman kadar öle bişeyde yapamdıgım için yazdım ama haksızısın demiyorum yanlış anlama
benden yana sıkıntı yok zaten ben zaman geciiriyorum takılıyorum öle can ıskıntısınakanka dk 60 dan sonra paylaşıldı en başı ne bunun yanlış anlama twitterda paylaşıldı gördüm geldim
Kardesim özür dilerimm ilk twitte niye gelmedin o zaman sormazlarmikanka dk 60 dan sonra paylaşıldı en başı ne bunun yanlış anlama twitterda paylaşıldı gördüm geldim
İşi vardır gelmemıstır neyın dalgası bu ya kural varmı var 10 mesaj sartı baska bı kural goster bakalıöKardesim özür dilerimm ilk twitte niye gelmedin o zaman sormazlarmi
Yanlış biliyorsun 60 değil kopenhag daha 0 0 'di o orda yanlış bakıyorsunkanka dk 60 dan sonra paylaşıldı en başı ne bunun yanlış anlama twitterda paylaşıldı gördüm geldim
20. Dk ydıYanlış biliyorsun 60 değil kopenhag daha 0 0 'di o orda yanlış bakıyorsun