Mevzu miktar değil, ben dürüst adamım hakkımı gasp ettirmem.Mesele büronun 2 afilli lafıyla seni tav etmesi.Tekrar köye geldim bakamadım ama bu haysiyetsizlere bir kuruş atılmazmış kendi adıma özür diliyorum brom yatırım tutarını iade edeceğim özelden yazar mısın
Niye sildiriyorsun arkadaşım bir hata yapıldı tarafına iade olacak diyorum yangına odunla gidiyorsun@CruzeKron bir hesap silmekten acizsin be kardeş @TheBosnjak forumun iflağı sikilmiş 🙂 sen olmasan bildirim gelmeyecek bildirime baktım sensin.
Suçu sana atan oldu mu? Neyin tribindesin aslanım sen.Niye sildiriyorsun arkadaşım bir hata yapıldı tarafına iade olacak diyorum yangına odunla gidiyorsun
Bilmiyorum aga kafam bulanık sorrySuçu sana atan oldu mu? Neyin tribindesin aslanım sen.
Biz mi ekleyelim kayıp bonusunu arkadaşım biz ne alaka? Sorsak bizden bile üye değilsindir onwine. Gelmiş konu açmışsın birde böyle mi sponsor olunur diye. Şaka mısınız yahuAdmin onwin sponsorunuz. Para yatiriyoz kayip bonusumuzu vermiyirlar. Ne iş?
Bu nasıl uslüp amk. Adam mı veriyor sana bonus? Kar da isen büro vermezAdmin onwin sponsorunuz. Para yatiriyoz kayip bonusumuzu vermiyirlar. Ne iş?
Yaşanmaz tabi be bilader ben kaçtım Sinoptayım yine 😀@CruzeKron forumun amına kaymış in cin top oynardı onlar da yok 😀 @TheBosnjak ölüler dirilerden çalacak
Cruze beylik düzüne geldim dün istanbul da harbi yaşanmaz kardeş
Topçu olacaksın yaşayacaksın dert tasan olmadan asgari ile yemez 🙂Yaşanmaz tabi be bilader ben kaçtım Sinoptayım yine 😀
🥺🥺🥺🥺@CruzeKron dolandırıcılığa bak 10 tur kala oyundan atıyor, bıraksa 50 k alırdık.