Şikayet Betbey 5 gün bekleyen cekim

As0607

New member
Yasaklı Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0
Bu sitenin karakterini heryerde paylaşalımki başka magdurlar olmasın.. kimse yatırım yapmasın

As0607

New member
Yasaklı Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0
Şimdi bütün sosyal medya konularının yorum bölümüne girecegim ve bunları rezil edecegim arkadaş. Bu öyle basit ve o kadar kolay degil.. bunun yaptırımı olması lazım.. herkeside bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum..

As0607

New member
Yasaklı Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0
10k para az degil.. sustukca sıra bize gelir. Tepkimizi verelim.. bu siteyi rezil edelim.. her platformda paylaşalım kaybedecegimiz hiç bir şey yok

As0607

New member
Yasaklı Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0
Betbey..sakın olaki bu forma sponsor olma direk üyelik iplali olurum.. seni inanki bütün sodyal medyada rezil edecegim.. her paylaşımın altına şerefsizligini anlatacagım emin ol

As0607

New member
Yasaklı Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0

As0607

New member
Yasaklı Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0

As0607

New member
Yasaklı Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0
Emin ol devamı gelecek

As0607

New member
Yasaklı Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0

As0607

New member
Yasaklı Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0
Her bir mesaj. Bir arkadasımızın magduriyeteminı önler.. lütfen bu site için tepkinizi belirtin.. belirtinki başka kimse mağdur olmasın

As0607

New member
Yasaklı Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0

As0607

New member
Yasaklı Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0
Ve bu konuya şahit olupda mesaj bırakan ardaşlar, sizlerinde etki ve tepkisini bekliyoruz..

Serikatilxx

New member
Puan 0
Çözümler 0
Selamın aleyküm kardeşim bende ayın 19 undan beri çekim yapmaya çalışıyorum kasa 14.500 5 kez red verdiler 8 gündür de incelemede paraya dokunmadım hiç bir şekilde bekliyorum. Ama parayı ödeyecekler gibi değil 11 gündur gondermediler ikimizin sorunuda aynı diğer forumlarda adminler anca büroya ilettik diyor bişey yok açıklama yapan yok.

coskunoz

New member
Puan 0
Çözümler 0
Aynısı bemimde başıma geldi bugün hesabı kapattılar tüm yazisma mevcut 4 gün oyladilar 5 gün kapattılar bemimde 10 k tam oruspu çocuğu bunlar

ronaldo9

New member
Puan 0
Çözümler 0
Bendd betmatikten çekim bekliyorum 5 saati geçti, önceden hızlı ödüyolardı, benzer sorun yaşayan var mı? Miktar 1k altı hemde

ronaldo9

New member
Puan 0
Çözümler 0
Benim çekim geldi sabah