Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi bütün sosyal medya konularının yorum bölümüne girecegim ve bunları rezil edecegim arkadaş. Bu öyle basit ve o kadar kolay degil.. bunun yaptırımı olması lazım.. herkeside bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum..
Betbey..sakın olaki bu forma sponsor olma direk üyelik iplali olurum.. seni inanki bütün sodyal medyada rezil edecegim.. her paylaşımın altına şerefsizligini anlatacagım emin ol
Selamın aleyküm kardeşim bende ayın 19 undan beri çekim yapmaya çalışıyorum kasa 14.500 5 kez red verdiler 8 gündür de incelemede paraya dokunmadım hiç bir şekilde bekliyorum. Ama parayı ödeyecekler gibi değil 11 gündur gondermediler ikimizin sorunuda aynı diğer forumlarda adminler anca büroya ilettik diyor bişey yok açıklama yapan yok.