Aynen Hilton’dan 100 salladım 4 oran güzel oldu 🙂 kasa ne olursa olsun stabil 100 ü geçmiyorumSon dk attı iyisiin
Sevindim kanka şansın daim olsun 🙂 şu iş yerindeki problem geçsin kupon yapmaya başlıyım bikaç ödüllü kupon yapıcam bende inş 😂Aynen Hilton’dan 100 salladım 4 oran güzel oldu 🙂 kasa ne olursa olsun stabil 100 ü geçmiyorum
derbiye de gittim kazandırdım@CruzeKron kanka her maça git uğurlu geldin 😂
Sezon başında başlasaydın gitmeye 😂derbiye de gittim kazandırdım
6 gün sonra içeride göztepe maçı var
hayırlısıyla yine oradayım
hata ettik 😀 o ara işler çok yoğundu fırsat bulamamıştım şimdi biraz biraz hafifledi attım kendimi kadıköye 😀Sezon başında başlasaydın gitmeye 😂
Bende çok gidiyodumda bu sene gıcık oldum hiç gitmedim. Seneye inşallah içerde çoğu maçta tribünde alcam yerimi😂hata ettik 😀 o ara işler çok yoğundu fırsat bulamamıştım şimdi biraz biraz hafifledi attım kendimi kadıköye 😀
aynen ben de yeni sezon için kombine alacağım bakalım hayırlısı 🙂Bende çok gidiyodumda bu sene gıcık oldum hiç gitmedim. Seneye inşallah içerde çoğu maçta tribünde alcam yerimi😂
Artık bi şampiyonluk gelicek bence yeter yani😂aynen ben de yeni sezon için kombine alacağım bakalım hayırlısı 🙂

Yeni T.D gelip alışma süreci falan filana gerek kalmadan direkt İsmail Eagle hocamla devam edilmeli bence. Takım 8 maçtır yenilmiyor ligde..Artık bi şampiyonluk gelicek bence yeter yani😂
şahane.. kasan kaç 1061 mi@CruzeKron Sabah Slovenya kadınlar 4.5 dedim 100 attım 28 de 4 oldu öyle bitti 🙂 belarus 1.5 gelmedi en son dedim slot 200 sallayım bahtıma 🙂 jackpot geldi gene 😀😀😀
Ekli dosyayı görüntüle 6792
1248 oldu 48 İ ezdim 1200 çektim hemen 🙂 para yarın akşam gelir ummandan dinar olarakşahane.. kasan kaç 1061 mi
Kanka iyisin 🙂 şansın hep var olsun inş 🙂 darısı başımıza