Yıldızlar havada uçuşmuş ya la yine 😂
Kumbaranda 10 tl var harca harca bitmez@CruzeKron Kumbaram 10 k olduysa çekim vereyim artık? bayram harçlıkları @Başkan Uğ**r başkanımdan
Forumun en emektar adamına 10 tl verilmiş,, acilen kasamı düzelt adamım. düzelen kasa ile bağış yapabilirsin.Kumbaranda 10 tl var harca harca bitmez
@Matthews in kumbaraya ihtiyacı yok bence 😂Kumbaranda 10 tl var harca harca bitmez
Bu sözler bayatlamadı mı artık be adapazarlıOlsada söylemem kardeşim 🙂 kimseye bel bağlamam ben nefes aldığım sürece savaşır sevişirim
Haklısın nepalli. bende twittercı tayfa gibi etkinlikten etkinliğe ve rollingten rollinge gelip kanınızı emicem 💋Bu sözler bayatlamadı mı artık be adapazarlı
Sakiniz aslanım, yürürkende yaslarım misali bu kadar geyik enerji patlaması yeter. bugün size rollingi @CruzeKron yapacak bol şanslarsakin ol lee 😀
hayırlısıSakiniz aslanım, yürürkende yaslarım misali bu kadar geyik enerji patlaması yeter. bugün size rollingi @CruzeKron yapacak bol şanslar
HahhahBenden ona şarkı Sezen AKSU Ağlamak güzeldir 😉
İyi paraSabah 100 atıp 2 oran vura vura gidiyordum, ulan dedim egt de bir 200 ezeyim jackpot bayadır açmıyordu üzmedi egt sağ olsun 🙂 bayram harçlığı matbet den
Ekli dosyayı görüntüle 7172
Sağ ol Hilton elemanı sizin için çekirdek parası bile değil tabiİyi para
Yapıyosun bu sporu