Sonuçlandı Lieu fermé

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheBosnjak

New member
Sarı Kanarya
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

TheBosnjak

New member
Sarı Kanarya
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Kanka bana 15 tl atma şansın varmı bi şansımı deniyim @Matthews

TheBosnjak

New member
Sarı Kanarya
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Cümleten iyi geceler dostlar

TheBosnjak

New member
Sarı Kanarya
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

Matthews

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

Matthews

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

TheBosnjak

New member
Sarı Kanarya
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

TheBosnjak

New member
Sarı Kanarya
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
@Başkan EveryMatrix alt yapısı kadar slotu kastıran alt yapı yok başkanım.Betco da olsam ölüsü 4 5 idi 🙂 olsun buda kafi bana.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Gerçekten hakkı 4-5 miş ya. Çarpanlar çok iyi gelmişte diğer taraftan şans az kalmış :/ yine allah bereket versin kanka boşver hiç yoktan iyidir

TheBosnjak

New member
Sarı Kanarya
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Eyvallah dostum benim çok sağol 🙂

Matthews

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Gerçekten hakkı 4-5 miş ya. Çarpanlar çok iyi gelmişte diğer taraftan şans az kalmış :/ yine allah bereket versin kanka boşver hiç yoktan iyidir
Slot da nankör olmaya gerek yok 🙂 bonanza bu verdikten sonra veriyor. 200 e 4200 almıştım geçen yaz o zaman full ekran mor atmıştı

TheBosnjak

New member
Sarı Kanarya
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Slot da nankör olmaya gerek yok 🙂 bonanza bu verdikten sonra veriyor. 200 e 4200 almıştım geçen yaz o zaman full ekran mor atmıştı
Senin tarzın çok iyi akıllı oynuyosun baya tebrik ederim gerçekten 🙂

Matthews

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

TheBosnjak

New member
Sarı Kanarya
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

Matthews

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
@Onwin Destek Küfür ediyorum yarabbi şükür diyorsunuz 🙂 bacıları sikikler... Çoluk çocuğun yönettiği büro bu kadar olur. Ne kadar çalışanı varsa analı avratları gireyim.

TheBosnjak

New member
Sarı Kanarya
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0

TheBosnjak

New member
Sarı Kanarya
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Şu antalya show yapıyo kaç haftadır gider trabzonsan 4 yer😂

TheBosnjak

New member
Sarı Kanarya
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Kanka bi kupon çıkardım geceye 100e 750 veriyor 250 dağıtmak amacım foruma ödüllü yapıp. 25 tl destek çıkarmısın son kez. Olmassa maaşa kadar ara vericem 🙂

Matthews

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Kanka bi kupon çıkardım geceye 100e 750 veriyor 250 dağıtmak amacım foruma ödüllü yapıp. 25 tl destek çıkarmısın son kez. Olmassa maaşa kadar ara vericem 🙂
Dağıtım yapma, kendine oyna. İlk önceliğin kendin olsun.Bu gün biraz göz kestirdim, rollingci tayfa rolling harici foruma 1 kere faydası olmamış.Bu işlere karşıyım ben.

TheBosnjak

New member
Sarı Kanarya
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Dağıtım yapma, kendine oyna. İlk önceliğin kendin olsun.Bu gün biraz göz kestirdim, rollingci tayfa rolling harici foruma 1 kere faydası olmamış.Bu işlere karşıyım ben.
25 atabilir misin son kez bana kanka. Maaş işi çözülsün geri atıcam. Mümkünse tüm samimiyetimle rica ediyorum senden 🙂

Matthews

New member
VIP Üye
Puan 0
Çözümler 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...